• .........................................................................

Τα αποτελέσματα αναζήτησης

Ημιτελείς Μονοκατοικίες με θέα θάλασσα

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Βασίλειος Τσεχαγιάς ΤΗΛ. +30 6974520045

Στην Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αργολίδα, στο Πορτοχέλι και συγκεκριμένα στην περιοχή Τζέμι, πωλούνται 2 ημιτελείς μονοκατοικίες-μεζονέτες συνολικού εμβαδού 439,29 τ.μ., με θέα θάλασσα.

Ενεργειακή Κλάση υπό έκδοση.

Έτος κατασκευής 2016.

Βρίσκονται σε ήσυχη αλλά όχι απομονωμένη περιοχή με πράσινο, με εύκολη πρόσβαση, μέσα σε οικόπεδο 4521,34 τ.μ., σε απόσταση 2 χλμ. από το λιμάνι του Πορτοχελίου και 6 χλμ. από της Ερμιόνης.

Ιδιαίτερης αισθητικής και πολύ καλής κατασκευής με μοντέρνα διαρρύθμιση, αποτελούν εξαιρετική περίπτωση επένδυσης, είτε αφορά κύρια ή εξοχική κατοικία, ή την τοποθέτηση χρημάτων με σκοπό την είσπραξη μισθώματος.

Αποτελούνται από 3 επίπεδα, το υπόγειο, το ισόγειο και τον όροφο, τα οποία επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα.

Στο κτίριο, όπως απεικονίζεται στη φωτογραφία προφίλ αριστερά, συνολικού εμβαδού 220,75 τ.μ. συναντάμε υπόγειο 97,96 τ.μ. το οποίο αποτελείται από αποθήκη, λεβητοστάσιο, wc και τη δυνατότητα δημιουργίας 1 ή 2 υπνοδωματίων, μπάνιου και καθιστικού. Ισόγειο 97,96 τ.μ. το οποίο αποτελείται από κλειστή θέση πάρκινγκ 18 τ.μ., υπνοδωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα, ενιαίο καθιστικό-τραπεζαρία και βεράντα με θέα. Όροφο 24,83 τ.μ. ο οποίος αποτελείται από master bedroom και μεγάλη βεράντα με θέα θάλασσα.

Στο κτίριο, όπως απεικονίζεται στη φωτογραφία προφίλ δεξιά, συνολικού εμβαδού 218,54 τ.μ. συναντάμε υπόγειο 97,97 τ.μ. το οποίο αποτελείται από αποθήκη, λεβητοστάσιο και τη δυνατότητα δημιουργίας 1 ή 2 υπνοδωματίων, μπάνιου και καθιστικού. Ισόγειο 97,97 τ.μ. το οποίο αποτελείται από κλειστή θέση πάρκινγκ 18 τ.μ., υπνοδωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα, ενιαίο καθιστικό-τραπεζαρία και βεράντα με θέα. Όροφο 22,60 τ.μ. ο οποίος αποτελείται από master bedroom και μεγάλη βεράντα με θέα θάλασσα.

Διαθέτουν αυτονομία νερού με γεώτρηση και από μία δεξαμενή νερού 30 κυβικών για κάθε μονοκατοικία, μεγάλο κήπο, δυνατότητα κατασκευής πισίνας, αποθήκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα αποπεράτωσης τους, σύμφωνα με τις ανάγκες του αγοραστή.

Πολυτελείς, φωτεινές και διαμπερείς, με προσανατολισμό Νότιο ανατολικό και απόσταση 900 μέτρων από τη θάλασσα.

Πολύ κοντά τους βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες της περιοχής όπως η Πετροθάλασσα, το Τζέμι, η παραλία Κουνούπι, η Χρυσή Ακτή, η Χινίτσα, η Κόστα, η Βερβερόντα, η Κορακιά και τα Λιμανάκια.

Είναι κατάλληλες για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και για επενδυτικά ακίνητα, με μίσθωση μόνιμη ή εποχιακή.

Ιδανική περιοχή για διακοπές. Κοντινοί προορισμοί για αποδράσεις με σκάφος η Ύδρα, ο Πόρος, οι Σπέτσες και η Ερμιόνη.

Εξαιρετικές περιπτώσεις, από τις ελάχιστες προς διάθεση, λίγα μέτρα μόλις από παραλία με καταγάλανα νερά.

Κωδικός ακινήτου:  51066          Τιμή:  € 400.000           Ενεργειακό πιστοποιητικό:  Μη διαθέσιμο          Υπνοδωμάτια:   6          Μπάνια:  4          Εμβαδό:  439 m²

Σας προτείνουμε

Πωλήσεις
2 Υπνοδωμάτια
1 Μπάνια
72τμ
ΝΑΥΠΛΙΟ-ΔΡΕΠΑΝΟ, ,
Πωλήσεις
3 Υπνοδωμάτια
4 Μπάνια
210τμ
Πωλήσεις
5 Υπνοδωμάτια
4 Μπάνια
374τμ
ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ, ,

Tsechagias Vasilios

Realtor-Μεσίτης Ακινήτων

Επικοινώνησε μαζί μου

    Καλέστε μας

    +306973248494


    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

    Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις

    Tsechagias Vasilios