• .........................................................................

Τα αποτελέσματα αναζήτησης

Επαγγελματικός Χώρος-Διαμέρισμα

Στην Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στην Ερμιόνη, πωλείται κτίριο συνολικού εμβαδού 305,15 τ.μ. σε κεντρικό σημείο της περιοχής, κοντά στη θάλασσα και με θέα σε αυτή.

Ενεργειακή Κλάση υπό έκδοση.

Έτος κατασκευής 1992.

Βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο 932,78 τ.μ. πολύ κοντά στα όρια του οικισμού, με διπλή πρόσβαση από ασφαλτόδρομους, σε απόσταση 400 μέτρων από το κέντρο της πόλης και τη θάλασσα.

Αποτελείται από 2 επίπεδα, το ισόγειο και τον όροφο, τα οποία διαθέτουν ξεχωριστές εισόδους.

Στο ισόγειο 185,15 τ.μ. συναντάμε κατάστημα αποτελούμενο από εξωτερικούς βοηθητικούς χώρους (πάρκινγκ, αυλή, πέργκολες κτλ.) και εσωτερικούς χώρους (αποθηκευτικούς χώρους, ταμείο, αίθουσα υποδοχής, ράφια κτλ).

Διαθέτει 2 εισόδους (κεντρική είσοδο στο μπροστινό μέρος του και είσοδο με 2 ράμπες φορτοεκφόρτωσης στο πλευρικό μέρος του), πρόσοψη 21 μέτρων, αποθήκη, αυτόνομη θέρμανση, δάπεδο από πλακάκι, κουφώματα ξύλινα, μπάνιο.

Είναι ιδανικός χώρος για χρήση εμπορική, super market, αντιπροσωπείας κτλ.

Στον όροφο 120 τ.μ. συναντάμε διαμέρισμα αποτελούμενο από 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο, κουζίνα, μεγάλη ενιαία τραπεζαρία-καθιστικό, αποθήκη και βεράντα με πανοραμική θέα θάλασσα και την πόλη της Ερμιόνης.

Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, δάπεδο από πλακάκι, αυτόνομη θέρμανση, air condition, εντοιχισμένες ντουλάπες, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες.

Διαθέτει επίσης επιπλέον δόμηση για ανέγερσή διαμερίσματος δευτέρου ορόφου, με πανοραμική θέα.

Όλες οι παροχές είναι δίπλα του.

Πολύ κοντά του βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες της περιοχής όπως η Πλέπη, η Δάρδιζα, η παραλία Μαδέρι, η παραλία Κουβέρτα και αυτή της Πετροθάλασσας.

Απέναντι του βρίσκεται το πανέμορφο νησί της Ύδρας.

Μοναδική περίπτωση αγοράς λόγω του σημείου στο οποίο βρίσκεται και των πολλαπλών επιλογών χρήσης, λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα.

Κωδικός ακινήτου:  49601          Τιμή:  € 350.000           Ενεργειακό πιστοποιητικό:  Μη διαθέσιμο          Υπνοδωμάτια:   2          Μπάνια:  2          Εμβαδό:  305 m²

Σας προτείνουμε

Πωλήσεις
2 Υπνοδωμάτια
1 Μπάνια
72τμ
ΝΑΥΠΛΙΟ-ΔΡΕΠΑΝΟ, ,
Πωλήσεις
3 Υπνοδωμάτια
4 Μπάνια
210τμ
Πωλήσεις
5 Υπνοδωμάτια
4 Μπάνια
374τμ
ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ, ,

Tsechagias Vasilios

Realtor-Μεσίτης Ακινήτων

Επικοινώνησε μαζί μου

    Καλέστε μας

    +306973248494


    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

    Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις

    Tsechagias Vasilios