• .........................................................................

Τα αποτελέσματα αναζήτησης

VIP Villa μπροστά στη θάλασσα

Φωτογραφίες

DCIM100MEDIADJI_0013.JPG DCIM100MEDIADJI_0007.JPG DCIM100MEDIADJI_0036.JPG DCIM100MEDIADJI_0008.JPG DCIM100MEDIADJI_0025.JPG DCIM100MEDIADJI_0010.JPG DCIM100MEDIADJI_0015.JPG DCIM100MEDIADJI_0017.JPG DCIM100MEDIADJI_0018.JPG DCIM100MEDIADJI_0030.JPG DCIM100MEDIADJI_0043.JPG DCIM100MEDIADJI_0046.JPG DCIM100MEDIADJI_0047.JPG DCIM100MEDIADJI_0049.JPG DCIM100MEDIADJI_0070.JPG

Στην Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αργολίδα, στο Πορτοχέλι και συγκεκριμένα στην περιοχή Βερβερόντα, πωλείται νεόδμητη βίλα συνολικού εμβαδού 310,02 τ.μ., μπροστά στη θάλασσα, με πανοραμική θέα τον Αργολικό Κόλπο και το νησί των Σπετσών.

Ενεργειακή Κλάση υπό έκδοση.

Έτος κατασκευής 2015.

Βρίσκεται σε ήσυχη αλλά όχι απομονωμένη περιοχή με πράσινο, με εύκολη πρόσβαση, μέσα σε οικόπεδο 2000 τ. μ., σε απόσταση 3 χλμ. από το λιμάνι του Πορτοχελίου.

Ιδιαίτερης αισθητικής και πολύ καλής κατασκευής, συνδυασμός ελληνικού νησιώτικου στυλ με μοντέρνα διαρρύθμιση, αποτελεί εξαιρετική περίπτωση επένδυσης, είτε αφορά κύρια ή εξοχική κατοικία, ή την τοποθέτηση χρημάτων με σκοπό την είσπραξη μισθώματος.

Αποτελείται από 3 επίπεδα (το ισόγειο, τον όροφο και τη σοφίτα) τα οποία επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα.

Στο ισόγειο 195,39 τ.μ. συναντάμε τον κύριο χώρο αποτελούμενο από ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, wc, κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό με τζάκι και θέα θάλασσα, και μεγάλη βεράντα με άμεση πρόσβαση στην αυλή, τον κήπο και την πισίνα. Συναντάμε επίσης ξεχωριστό χώρο ξενώνα αποτελούμενο από ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο, αποθήκη και πλυσταριό.

Στον όροφο 103,23 τ.μ. συναντάμε χώρο καθιστικού και δύο master bedrooms.

Στη σοφίτα 11,40 τ.μ. συναντάμε ένα υπνοδωμάτιο.

Διαθέτει μεγάλη πισίνα 60 τ.μ. με ξαπλώστρες και pool bar, περίφραξη από καλαίσθητη πέτρινη μάντρα με νησιώτικο στυλ, παραδοσιακή κεραμοσκεπή, γκαραζόπορτα με τηλεχειρισμό και 3 ανοικτές θέσεις πάρκινγκ, μεγάλο κήπο που ποτίζεται αυτόματα, με διαβαθμίσεις επιπέδων και δενδροφυτεύσεις, μπάρμπεκιου σκεπαστό με πέργκολα και μεγάλη τραπεζαρία στην αυλή με θέα θάλασσα, δεξαμενή νερού, πέργκολες, αποθήκη, τζάκι, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, χαλαζιακό ψηφιδωτό δάπεδο, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, air condition σε όλους τους χώρους και playroom.

Πολυτελής, φωτεινή και διαμπερής, με προσανατολισμό Νότιο δυτικό.

Δίδεται πλήρως επιπλωμένη-εξοπλισμένη.

Πολύ κοντά της βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες της περιοχής όπως η Χρυσή Ακτή, η Χινίτσα, η Κόστα, η Βερβερόντα, η Κορακιά και τα Λιμανάκια.

Απέναντι της βρίσκεται το πανέμορφο νησί των Σπετσών.

Είναι κατάλληλη για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και για επενδυτικό ακίνητο, με μίσθωση μόνιμη ή εποχιακή.

Εξαιρετική περίπτωση, από τις ελάχιστες προς διάθεση, λίγα μέτρα μόλις από παραλία με καταγάλανα νερά.

Κωδικός ακινήτου:  46414          Τιμή:  € 2.100.000           Ενεργειακό πιστοποιητικό:  Μη διαθέσιμο          Υπνοδωμάτια:   5          Μπάνια:  5          Εμβαδό:  310 m²

Σας προτείνουμε

Πωλήσεις
2 Υπνοδωμάτια
1 Μπάνια
72τμ
ΝΑΥΠΛΙΟ-ΔΡΕΠΑΝΟ, ,
Πωλήσεις
3 Υπνοδωμάτια
4 Μπάνια
210τμ
Πωλήσεις
5 Υπνοδωμάτια
4 Μπάνια
374τμ
ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ, ,

Tsechagias Vasilios

Σύμβουλος Ακινήτων

Επικοινώνησε μαζί μου

    Καλέστε μας

    +306973248494


    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

    Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις

    Tsechagias Vasilios