• .........................................................................

Τα αποτελέσματα αναζήτησης

Συγκρότημα Τριών Υπό Ανέγερση Μονοκατοικιών

Στην Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στη Νέα Επίδαυρο, πωλείται συγκρότημα τριών υπό ανέγερση μονοκατοικιών, συνολικού εμβαδού 529,86 τ.μ., με θέα θάλασσα, βουνό και κάμπο.

Ενεργειακή Κλάση υπό έκδοση.

Βρίσκονται σε ήσυχη αλλά όχι απομονωμένη περιοχή, γεμάτη πράσινο τριγύρω, με εύκολη πρόσβαση από ασφαλτόδρομο, μέσα σε οικόπεδο 4010,33 τ.μ., σε απόσταση 1000 μέτρων από το κέντρο του χωριού και 2000 μέτρων από τη θάλασσα.

Η κάθε μονοκατοικία 176,62 τ.μ. αποτελείται από 3 επίπεδα, το ισόγειο, τον όροφο και τη σοφίτα, τα οποία επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα.

Στο ισόγειο 66,37 τ.μ. συναντάμε αποθήκη, χώρο για υπνοδωμάτιο, καθιστικό και άλλες χρήσεις και βεράντα με άμεση πρόσβαση στην αυλή και τον κήπο.

Στον όροφο 67,11 τ.μ. συναντάμε χώρο για υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο, καθιστικό και βεράντα 5 τ.μ. στην μπροστινή πλευρά, με θέα θάλασσα.

Στη σοφίτα 43,14 τ.μ. συναντάμε χώρο για υπνοδωμάτιο ή όποια άλλη χρήση.

Το σχέδιο και η διαρρύθμιση της κάθε μονοκατοικίας δύνανται να τροποποιηθούν, βάσει της επιλογής και των αναγκών του αγοραστή.

Διαθέτουν κήπο, βοηθητικούς χώρους, εξωτερικές θέσεις πάρκινγκ, αποθήκες, χώρο για δημιουργία πισίνας και άλλες παροχές.

Πολυτελείς, φωτεινές και διαμπερείς, με προσανατολισμό Ανατολικό.

Πολύ κοντά τους βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες όπως η παραλία Καλαμάκι, η Βαγιωνία, η παραλία Γιαλάσι, η βυθισμένη πολιτεία της Αρχαίας Επιδαύρου και η πανέμορφη παραλία της Παναγίας Πολεμάρχας.

Είναι κατάλληλες για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και για επενδυτικά ακίνητα, με μίσθωση μόνιμη ή εποχιακή.

Πολύ καλή περίπτωση επένδυσης, από τις ελάχιστες προς διάθεση, κοντά στη θάλασσα.

Κωδικός ακινήτου:  45935          Τιμή:  € 390.000           Ενεργειακό πιστοποιητικό:  Μη διαθέσιμο          Υπνοδωμάτια:   6          Μπάνια:  6          Εμβαδό:  529 m²

Σας προτείνουμε

Πωλήσεις
1 Υπνοδωμάτια
1 Μπάνια
64τμ
ΝΑΥΠΛΙΟ,
Πωλήσεις
3 Υπνοδωμάτια
4 Μπάνια
210τμ
Πωλήσεις
5 Υπνοδωμάτια
4 Μπάνια
374τμ
ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ, ,

Tsechagias Vasilios

Σύμβουλος Ακινήτων

Επικοινώνησε μαζί μου

    Καλέστε μας

    +306973248494


    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

    Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις

    Tsechagias Vasilios