• .........................................................................

Τα αποτελέσματα αναζήτησης

Συγκρότημα κατοικιών πάνω στη θάλασσα

Στην Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αργολίδα, στο Πορτοχέλι και συγκεκριμένα στην περιοχή Παλιό Λιμάνι, πωλείται συγκρότημα κατοικιών συνολικού εμβαδού 527 τ.μ. κατασκευής 2012, μπροστά στη θάλασσα.

Ενεργειακή Κλάση υπό έκδοση.

Σε οικόπεδο  820 τ.μ. που περικλείεται από πέτρινη μάντρα από πέτρα της περιοχής, έχουν κατασκευαστεί μία μονοκατοικία 68 τ.μ. κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα, αποτελούμενη από 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, κουζίνα, ενιαία τραπεζαρία-καθιστικό με τζάκι, αποθήκη και βεράντα με άμεση πρόσβαση στον κήπο και κτήριο συνολικού εμβαδού 459 τ.μ., 3 επιπέδων (ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο) αποτελούμενο από 9 διαμερίσματα.

Στο ισόγειο συναντάμε 3 διαμερίσματα-γκαρσονιέρες των 51, 40 και 50 τ.μ. αποτελούμενα το καθένα από ένα χώρο ύπνου, κουζίνα, μπάνιο και ενιαία τραπεζαρία-καθιστικό.

Στον πρώτο όροφο συναντάμε 3 διαμερίσματα των 60, 48 και 50 τ.μ. αποτελούμενα το καθένα από 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, κουζίνα, ενιαία τραπεζαρία-καθιστικό και βεράντες με θέα θάλασσα.

Στον δεύτερο όροφο συναντάμε 3 διαμερίσματα των 50, 48, και 62 τ.μ. αποτελούμενα το καθένα από 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, κουζίνα, ενιαία τραπεζαρία-καθιστικό και βεράντες με θέα θάλασσα.

Οι είσοδοι είναι από ξύλο IROCO. Οι αυλές και οι κοινόχρηστοι είναι από τούβλα. Οι σκάλες είναι μαρμάρινες. Τα δάπεδα των σπιτιών είναι από πλακάκι ιταλικό εξαιρετικής ποιότητας, τα μπάνια είναι επίσης από ιταλικό πλακάκι και ιταλικά είδη υγιεινής και οι κουζίνες από ντουλάπες τού ελληνικού εργοστασίου Σωτηρόπουλος. Τα παράθυρα και οι πόρτες των διαμερισμάτων είναι από αλουμίνιο (εκτός τής μονοκατοικίας πού πρόκειται να είναι ξύλινα γερμανικών προδιαγραφών) θερμομονωτικά με διπλά τζάμια παντού.  Οι σκεπές είναι παραδοσιακά κατασκευασμένες από κεραμίδι. Όλες οι κατοικίες παραδίδονται με air condition για θέρμανση και ψύξη.

Βρίσκεται σε ήσυχη αλλά όχι απομονωμένη περιοχή, με εύκολη πρόσβαση.

Πολυτελές, φωτεινό και διαμπερές, με προσανατολισμό Δυτικό.

Πολύ κοντά της βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες της περιοχής όπως η Χρυσή Ακτή, η Χινίτσα, η Κόστα, η Βερβερόντα, η Κορακιά και τα Λιμανάκια.

Απέναντι της βρίσκεται το πανέμορφο νησί των Σπετσών.

Είναι κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και για επενδυτικό ακίνητο, με μίσθωση μόνιμη ή εποχιακή.

Πολύ καλή περίπτωση, από τις ελάχιστες προς διάθεση, πάνω στη θάλασσα.

Κωδικός ακινήτου:  43038          Τιμή:  € 2.100.000           Ενεργειακό πιστοποιητικό:  Μη διαθέσιμο          Υπνοδωμάτια:   11          Μπάνια:  10          Εμβαδό:  527 m²

Σας προτείνουμε

Πωλήσεις
3 Υπνοδωμάτια
2 Μπάνια
183τμ
ΝΑΥΠΛΙΟ,
Πωλήσεις
3 Υπνοδωμάτια
2 Μπάνια
100τμ
ΕΡΜΙΟΝΗ-ΘΕΡΜΗΣΙΑ, ,
Πωλήσεις
5 Υπνοδωμάτια
4 Μπάνια
374τμ
ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ, ,

Tsechagias Vasilios

Realtor-Μεσίτης Ακινήτων

Επικοινώνησε μαζί μου

    Καλέστε μας

    +306973248494


    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

    Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις

    Tsechagias Vasilios