• .........................................................................

Τα αποτελέσματα αναζήτησης

Συγκρότημα κατοικιών πάνω στη θάλασσα

Στην Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αργολίδα, στο Πορτοχέλι και συγκεκριμένα στην περιοχή Παλιό Λιμάνι, πωλείται συγκρότημα κατοικιών συνολικού εμβαδού 475 τ.μ. κατασκευής 2012, μπροστά στη θάλασσα.

Ενεργειακή Κλάση υπό έκδοση.

Σε οικόπεδο  870 τ.μ. που περικλείεται από πέτρινη μάντρα από πέτρα της περιοχής, έχουν κατασκευαστεί μία πέτρινη μονοκατοικία 130 τ.μ. κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα με σοφίτα 40 τ.μ., αποτελούμενη από 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα, ενιαία τραπεζαρία-καθιστικό με τζάκι, αποθήκη και βεράντα με άμεση πρόσβαση στον κήπο και κτήριο 3 επιπέδων αποτελούμενο στο ισόγειο από θέσεις πάρκινγκ στην πυλωτή, αποθήκη και στούντιο 25 τ.μ., στον πρώτο όροφο από 2 διαμερίσματα των 70 τ.μ. αποτελούμενα από 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, κουζίνα, ενιαία τραπεζαρία-καθιστικό και 2 βεράντες με θέα και στον δεύτερο όροφο από 2 διαμερίσματα των 70 τ.μ. με χαρακτηριστικά μικρής μεζονέτας, αποτελούμενα από 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, κουζίνα, ενιαία τραπεζαρία-καθιστικό, 2 βεράντες με θέα θάλασσα και σοφίτα.

Οι είσοδοι είναι από ξύλο IROCO. Οι αυλές και οι κοινόχρηστοι είναι από τούβλα. Οι σκάλες είναι μαρμάρινες. Τα δάπεδα των σπιτιών είναι από πλακάκι ιταλικό εξαιρετικής ποιότητας, τα μπάνια είναι επίσης από ιταλικό πλακάκι και ιταλικά είδη υγιεινής και οι κουζίνες από ντουλάπες τού ελληνικού εργοστασίου Σωτηρόπουλος. Τα παράθυρα και οι πόρτες των διαμερισμάτων είναι από αλουμίνιο (εκτός τής μονοκατοικίας πού πρόκειται να είναι ξύλινα γερμανικών προδιαγραφών) θερμομονωτικά με διπλά τζάμια παντού.  Οι σκεπές είναι παραδοσιακά κατασκευασμένες από κεραμίδι. Όλες οι κατοικίες παραδίδονται με air condition για θέρμανση και ψύξη.

Βρίσκεται σε ήσυχη αλλά όχι απομονωμένη περιοχή, με εύκολη πρόσβαση.

Πολυτελές, φωτεινό και διαμπερές, με προσανατολισμό Δυτικό.

Πολύ κοντά της βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες της περιοχής όπως η Χρυσή Ακτή, η Χινίτσα, η Κόστα, η Βερβερόντα, η Κορακιά και τα Λιμανάκια.

Απέναντι της βρίσκεται το πανέμορφο νησί των Σπετσών.

Είναι κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και για επενδυτικό ακίνητο, με μίσθωση μόνιμη ή εποχιακή.

Πολύ καλή περίπτωση, από τις ελάχιστες προς διάθεση, πάνω στη θάλασσα.

Κωδικός ακινήτου:  42815          Τιμή:  € 2.500.000           Ενεργειακό πιστοποιητικό:  Μη διαθέσιμο          Υπνοδωμάτια:   13          Μπάνια:  7          Εμβαδό:  475 m²

Σας προτείνουμε

Πωλήσεις
1 Υπνοδωμάτια
1 Μπάνια
56τμ
ΝΑΥΠΛΙΟ,
Πωλήσεις
3 Υπνοδωμάτια
4 Μπάνια
210τμ
Πωλήσεις
1 Υπνοδωμάτια
1 Μπάνια
57τμ
ΝΑΥΠΛΙΟ,

Tsechagias Vasilios

Σύμβουλος Ακινήτων

Επικοινώνησε μαζί μου

    Καλέστε μας

    +306973248494


    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

    Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις

    Tsechagias Vasilios