Επενδυτικό Ακίνητο-Διαμερίσματα με θέα θάλασσα
Φωτογραφίες
Στην Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Κορινθία και συγκεκριμένα στο Λέχαιο, πωλείται επενδυτικό ακίνητο 3 επιπέδων, συνολικού εμβαδού 300 τ.μ. , σε κεντρικό σημείο της περιοχής, με θέα θάλασσα.
Ενεργειακή Κλάση Ε.
Έτος κατασκευής 1992.
Αποτελείται από 6 διαμερίσματα και 2 αποθήκες.
Βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο 341,72 τ.μ. με εύκολο πάρκινγκ και βασικές παροχές δίπλα του.
Στο ημιυπόγειο 100 τ.μ. συναντάμε 2 ξεχωριστές αποθήκες 50 τ.μ. η κάθε μία.
Στο υπερυψωμένο ισόγειο και στον όροφο συναντάμε από 3 διαμερίσματα με μεγάλες βεράντες που έχουν θέα τη θάλασσα.
Το κάθε ένα από τα 6 διαμερίσματα έχει εμβαδόν 33 τ.μ. και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ενιαία κουζίνα με τραπεζαρία, μπάνιο και μπαλκόνι.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, air condition, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, εντοιχισμένες ντουλάπες και δάπεδο από πλακάκι.
Είναι φωτεινό, διαμπερές και ευάερο, με προσανατολισμό Δυτικό και έχει απόσταση από τη θάλασσα 500 περίπου μέτρα.
Δίδεται επιπλωμένο και εξοπλισμένο.
Πολύ κοντά του βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες της περιοχής όπως η Μυλοκοπή, το Ηραίο της Περαχώρας, το Λουτράκι, οι Κεχριές, το Βραχάτι, το Καλαμάκι και η Σιδερώνα.
Είναι κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και για επενδυτικό ακίνητο, με μίσθωση μόνιμη ή εποχιακή.
Εξαιρετική περίπτωση επένδυσης, από τις ελάχιστες προς διάθεση, μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα.