• .........................................................................

Τα αποτελέσματα αναζήτησης

Πανσιόν-Μονοκατοικία

Στην Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Παλιό Ναύπλιο, κάτω από το ξενοδοχείο Ξενία,πωλείται εξοπλισμένη και επιπλωμένη μονοκατοικία-πανσιόν 118 τ.μ.

Είναι ενοικιασμένο ως πανσιόν με ενοικιαζόμενα δωμάτια και είναι ανακαινισμένο.Διαθέτει μεγάλο και άνετο κήπο,ειδικά διαμορφωμένο για πρωινό και καφέ.

Ενεργειακή Κλάση Ζ (δυνητική Ε).

Αποτελείται από ισόγειο υπερυψωμένο δύο επιπέδων συνολικά 118 τ.μ. και όροφο με σοφίτα (δύο επίπεδα). Η είσοδος του ορόφου είναι και αυτή ισόγεια λόγω υψομετρικού.

Είναι δύο ξεχωριστά διαμερίσματα με διαφορετικές εισόδους,όπου με εσωτερική σκάλα μπορούν να ενωθούν οι 2 όροφοι σε μία κατοικία.

Κατάλληλο για επένδυση, μόνιμη κατοικία ή εξοχική για πολυμελή οικογένεια και για περισσότερα άτομα αλλά και για επενδυτικό ακίνητο,με μίσθωση μόνιμη ή εποχιακή τύπου ΑΙR ΒΝΒ,BOOKING και άλλα.

Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση,ντυμένο με ξύλο παντού.

Στην ισόγεια μικρή μεζονέτα, με την είσοδο στον κεντρικό μπροστινό δρόμο του Ψαρομαχαλά, συναντάμε δύο χώρους, το υπερυψωμένο ισόγειο με το μπάνιο, την κουζίνα και το καθιστικό με κρεββάτι ενώ από κάτω στο ημιυπόγειο συναντάμε το επιπλέον υπνοδωμάτιο με ντουλάπα και λίγα έπιπλα.

Και οι δύο χώροι διαθέτουν παράθυρο.

Στον πρώτο όροφο συναντάμε ένα επιπλέον ισόγειο λόγω της υψομετρικής διαφοράς, με το καθιστικό ενιαίο με τη μικρή κουζίνα, το μπάνιο και το μπαλκόνι .Επίσης διατίθεται και κρεββάτι.

Στον επάνω χώρο μέσω εσωτερικής σκάλας συναντάμε την υπέροχη σοφίτα τυλιγμένη από ξύλο, με δύο ανοικτά υπνοδωμάτια και το παράθυρο της.

Εκτός από την επίπλωση και τον εξοπλισμό διατίθεται air condition.

Υπάρχει μεγάλο ανοικτό κοινόχρηστο parking στα 50 μέτρα.

Προσανατολισμός Δυτικός.

Πολύ κοντά του  βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες όπως ο υπέροχος Άγιος Νικόλαος (Κονδύλι), ο μικρός κόλπος του Βιβαρίου, η Πλάκα στο γραφικό Δρέπανο,το τουριστικό Τολό και βέβαια η μεγάλη πλαζ της Καραθώνας στην υπέροχη πόλη του Ναυπλίου.

Κωδικός ακινήτου:  32369          Τιμή:  € 340.000           Ενεργειακό πιστοποιητικό:  G          Υπνοδωμάτια:   4          Μπάνια:  2          Εμβαδό:  118 m²

Σας προτείνουμε

Πωλήσεις
1 Υπνοδωμάτια
1 Μπάνια
56τμ
ΝΑΥΠΛΙΟ,
Πωλήσεις
3 Υπνοδωμάτια
4 Μπάνια
210τμ
Πωλήσεις
1 Υπνοδωμάτια
1 Μπάνια
57τμ
ΝΑΥΠΛΙΟ,

George Kallianos

Μεσίτης

Επικοινώνησε μαζί μου

    Καλέστε μας

    +306973248494


    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

    Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις

    George Kallianos