• .........................................................................

Τα αποτελέσματα αναζήτησης

VIP Βίλα με θέα θάλασσα

Στην Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Κορινθία και συγκεκριμένα στο Μελίσσι, πωλείται βίλα-εξοχική κατοικία μπροστά στη θάλασσα με ασφαλή χώρο για παιδιά και αρκετές παροχές γύρω του σε κοντινή απόσταση.

Ενεργειακή Κλάση Ζ.

Είναι 156 τ.μ. , ανακατασκευασμένο ολοκληρωτικά το 2007, με 3 υπνοδωμάτια στο ισόγειο και 1 υπνοδωμάτιο στον όροφο.

Διαθέτει ξενώνα, 2 κουζίνες 2 μπάνια, μπάρμπεκιου, ηλιακό και άλλες ανέσεις, ενώ όπως φαίνεται εξωτερικά με την εκπληκτική θέα υπάρχει γκαζόν γύρω από την πισίνα και χώρος για παιχνίδι, επισκέψεις η ησυχία και ξεκούραση.

Εξωτερικά το κτίριο επενδύθηκε με πέτρα Κορίνθου και Άρτας ενώ η πισίνα είναι διαστάσεων 3,5 μέτρα επί 7 μέτρα. Επίσης διαθέτει επεξεργαστή νερού.

Πολύ όμορφο τουριστικό παραθαλάσσιο μέρος στο Μελίσσι Κορινθίας, 40 χλμ. έξω από την Κόρινθο, 12 χλμ. από Κιάτο και Ξυλόκαστρο με καθαρά νερά και επισκέψιμο από εγχώριο και μη τουρισμό, με όλες σχεδόν τις παροχές για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και για επενδυτικό ακίνητο, με μίσθωση μόνιμη ή εποχιακή τύπου AIR BNB , BOOKING και άλλα.

Πολύ καλή επένδυση, από τις ελάχιστες προς διάθεση, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα.

Κωδικός ακινήτου:  31713          Τιμή:  € 410.000           Ενεργειακό πιστοποιητικό:  F          Υπνοδωμάτια:   4          Μπάνια:  2          Εμβαδό:  156 m²

Σας προτείνουμε

Πωλήσεις
2 Υπνοδωμάτια
1 Μπάνια
72τμ
ΝΑΥΠΛΙΟ-ΔΡΕΠΑΝΟ, ,
Πωλήσεις
3 Υπνοδωμάτια
4 Μπάνια
210τμ
Πωλήσεις
5 Υπνοδωμάτια
4 Μπάνια
374τμ
ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟ, ,

George Kallianos

Μεσίτης

Επικοινώνησε μαζί μου

    Καλέστε μας

    +306973248494


    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

    Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις

    George Kallianos