Μεζονέτα
Φωτογραφίες
Στην Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Ναύπλιο, πωλείται μεζονέτα 280 τ.μ. σε ήσυχη περιοχή της πόλης.
Ενεργειακή Κλάση : υπό έκδοση. Έτος κατασκευής 2003.
Βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο 243 τ.μ. και αποτελείται από 4 επίπεδα. Στα 280 τ.μ. συμπεριλαμβάνονται το υπόγειο και η σοφίτα.
Στο υπόγειο συναντάμε το κλειστό γκαράζ, καθιστικό που μπορεί να μετατραπεί σε επιπλέον υπνοδωμάτιο, μπάνιο, το βεστιάριο και το λεβητοστάσιο.
Στο ισόγειο συναντάμε την κουζίνα, το μεγάλο σαλόνι και καθιστικό με τζάκι.
Στον όροφο συναντάμε 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια.
Στη σοφίτα συναντάμε χώρο για κρεβάτι, καθιστικό, μπάνιο και βεράντα με θέα το κάστρο του Παλαμηδίου.
Διαθέτει κήπο, μπάρμπεκιου, ασανσέρ, air condition, τέντες, boiler, αυτόνομη θέρμανση, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, δάπεδο από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, και συναγερμό.
Διαμπερές και φωτεινό, καλαίσθητο με προσανατολισμό Νότιο ανατολικό.
Πολύ κοντά του βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες όπως ο υπέροχος Άγιος Νικόλαος (Κονδύλι), η Πλάκα στο γραφικό Δρέπανο, το τουριστικό Τολό και βέβαια η μεγάλη πλαζ της Καραθώνας στην υπέροχη πόλη του Ναυπλίου.
Είναι κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και για επενδυτικό ακίνητο, με μίσθωση μόνιμη ή εποχιακή τύπου ΑΙR ΒΝΒ,BOOKING και άλλα.