• .........................................................................

Τα αποτελέσματα αναζήτησης

Μεζονέτα με θέα θάλασσα

Iδανική επένδυση με υψηλό ποσοστό κέρδους!

Στην Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αργολίδα και συγκεκριμένα λίγα χιλιόμετρα έξω από το Ναύπλιο, στο παραθαλάσσιο χωριό Βιβάρι πωλείται μεζονέτα 353 τ.μ. με θέα τον κόλπο του Βιβαρίου.

Ενεργειακή Κλάση Ε. Έτος κατασκευής 2016.

Βρίσκεται μέσα σε περιφραγμένο οικόπεδο 2340 τ.μ. , σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από την παραλία του Βιβαρίου.

Αποτελείται από 4 επίπεδα.

Στο ημιυπόγειο συναντάμε 2 διαμερίσματα συνολικού εμβαδού 123 τ.μ. .Το πρώτο διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και μεγάλη βεράντα. Το δεύτερο διαμέρισμα διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και μεγάλη βεράντα. Διαθέτουν επίσης δάπεδο από πέτρα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, αυτόνομη θέρμανση και air condition. Κατάλληλα προς ενοικίαση μόνιμη ή και εποχιακή.

Στο υπερυψωμένο ισόγειο συναντάμε 2 διαμερίσματα συνολικού εμβαδού 90 τ.μ. . Το κάθε ένα από τα διαμερίσματα διαθέτει από 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και βεράντα. Διαθέτουν επίσης δάπεδο από πέτρα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, αυτόνομη θέρμανση και air condition.  Κατάλληλα προς ενοικίαση μόνιμη ή και εποχιακή.

Στον όροφο συναντάμε διαμέρισμα 92 τ.μ. που επικοινωνεί με σοφίτα 48 τ.μ. με εσωτερική σκάλα. Αυτομάτως μπορεί και να χαρακτηριστεί ως μικρή μεζονέτα συνολικού εμβαδού 140 τ.μ. . Το διαμέρισμα διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα, καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία και μεγάλη βεράντα με πανοραμική θέα. Η σοφίτα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο και εξτρά χώρο για επιπλέον κρεβάτι. Επίσης διαθέτει δάπεδο από πέτρα και ξύλο, κουφώματα αλουμινίου, αυτόνομη θέρμανση και air condition. Κατάλληλη προς ιδία χρήση ως μόνιμη κατοικία ή εξοχική, καθώς και προς ενοικίαση μόνιμη ή εποχιακή.

Στο οικόπεδο συναντάμε μεγάλο κήπο με λουλούδια και δένδρα που παρέχουν σκίαση, πισίνα με ξαπλώστρες, μπάρμπεκιου και θέσεις πάρκινγκ. Tο οικόπεδο όλο είναι κοινόχρηστο διότι υπάρχει και δεύτερο πανομοιότυπο επαγγελματικό ακίνητο στο πίσω μέρος. Η πισίνα λοιπόν και το μπάρμπεκιου είναι κοινόχρηστα. Όπως και το πάρκινγκ με τη διαφορά κανένας δεν παρκάρει στο μπροστινό ακίνητο γιατί έχει άλλο πάρκινγκ έξτρα από πίσω.

Διαμπερές και φωτεινό, με προσανατολισμό Νότιο ανατολικό.

Όλες οι παροχές κοντά του με τα πόδια, σε απόσταση 200 μέτρων το μέγιστο.

Πολύ κοντά του βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες όπως ο υπέροχος Άγιος Νικόλαος (Κονδύλι), η Πλάκα στο γραφικό Δρέπανο, το τουριστικό Τολό και βέβαια η μεγάλη πλαζ της Καραθώνας στην υπέροχη πόλη του Ναυπλίου.

Είναι κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και για επενδυτικό ακίνητο, με μίσθωση μόνιμη ή εποχιακή τύπου ΑΙR ΒΝΒ,BOOKING και άλλα. Eίναι ήδη επενδυτικό ακίνητο που εισπράττει ένα πολύ καλό εισόδημα ετήσιο λόγω ενοικίασης για διακοπές. Θα μπορούσε λοιπόν κάποιος να μένει στο πάνω διαμέρισμα και να συνεχίσει να ενοικιάζει τα από κάτω διαμερίσματα.

Πολύ καλή επένδυση, από τις ελάχιστες προς διάθεση, λίγα μέτρα από τη θάλασσα.

Κωδικός ακινήτου:  36053          Τιμή:  € 380.000           Ενεργειακό πιστοποιητικό:  E          Υπνοδωμάτια:   8          Μπάνια:  6          Εμβαδό:  353 m²

Σας προτείνουμε

Πωλήσεις
1 Υπνοδωμάτια
1 Μπάνια
ΝΑΥΠΛΙΟ,
Πωλήσεις
3 Υπνοδωμάτια
4 Μπάνια
Πωλήσεις
1 Υπνοδωμάτια
1 Μπάνια
ΝΑΥΠΛΙΟ,

George Kallianos

Μεσίτης

Επικοινώνησε μαζί μου

    Καλέστε μας

    +306973248494


    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

    Συγκρίνετε τις καταχωρήσεις

    George Kallianos