Διαμέρισμα με θέα θάλασσα
Φωτογραφίες
Στην Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στην Αργολίδα, στο Πορτοχέλι και συγκεκριμένα στην περιοχή Βερβερόντα, πωλείται νεόδμητο διαμέρισμα 68 τ.μ. , με θέα θάλασσα.
Ενεργειακή Κλάση υπό έκδοση.
Έτος κατασκευής 2005.
Βρίσκεται στο υπερυψωμένο ισόγειο κτηρίου 6 διαμερισμάτων, μέσα σε οικόπεδο 802 τ.μ.
Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ενιαίο καθιστικό-τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, αποθήκη και 2 βεράντες 15 τ.μ. με θέα θάλασσα.
Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση με λέβητα πετρελαίου και μετρητή, εξωτερική θέση πάρκινγκ, κοινόχρηστο κήπο, τέντες, δάπεδο από πλακάκι, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, τέντες, κλιματισμό.
Κοντά του βρίσκονται όλες οι βασικές παροχές.
Γωνιακό, φωτεινό και διαμπερές, με προσανατολισμό Δυτικό και απόσταση από τη θάλασσα 400 μέτρα περίπου.
Πολύ κοντά του βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες της περιοχής όπως η Χρυσή Ακτή, η Χινίτσα, η Κόστα, η Βερβερόντα, η Κορακιά και τα Λιμανάκια.
Απέναντι του βρίσκεται το πανέμορφο νησί των Σπετσών.
Είναι κατάλληλο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αλλά και για επενδυτικό ακίνητο, με μίσθωση μόνιμη ή εποχιακή.
Πολύ καλή περίπτωση, από τις ελάχιστες προς διάθεση, λίγα μέτρα μόλις από τη θάλασσα.